Úszásoktatás Dunakeszin

Hamarosan kezdődik a 2023/24-es tanév. Szeretettel várjuk régi és új tanítványainkat.

A tanfolyamok csütörtökön, szombaton illetve a vasárnap vannak.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

https://docs.google.com/forms/d/1Pp1hbXVJpbhsE7f6Qts7lwSgCPO15KxkxQib0buS50I/edit#responses

CSÜTÖRTÖK, KISVÍZ (Maximális létszám: 12 fő)

17.00-tól                     kezdő, középhaladó technika javító, mélyvíz előkészítő csoport, max. létszám 14 fő

A mélyvizes foglalkozások ugyanezekben az időpontokban kezdődnek.

SZOMBAT:

11.00-től                     kezdő csoport, középhaladó csoport,

11.00-től mélyvizes foglalkozások

VASÁRNAP:

10 órától manó úszás (3-4 évesek, magánóra),

11-12 óráig tanmedencés,

11-12 óráig mélyvizes foglalkozások

A magánórák csak 5 alkalmas „bérlet” vásárlásával látogathatóak. Lemondás csak az oktatónál lehetséges min. 24 órával a foglalkozás előtt. Jelentkezés: +36 20 4555-704

Az oktatók tapasztalt, gyerekbarát szakemberek, akik a Mattesz-módszert követve egyénre szabott, sajátos játékos, mondókás foglalkozásokat tartanak. Vízi mozgásfejlesztést, mely fejleszti a gyermek idegrendszerét egyensúlyát. Megtanítja őt figyelni. Előkészíti, felkészíti az iskolai érettségre.

Várjuk azon gyerekek jelentkezését, akik speciális (SNI, ADHD, autista, Aspergeres, figyelemzavaros) foglalkozást igényelnek.

Pelenkás gyerekeknek úszóbugyi használata kötelező. Az ún. úszópelenkák nem teljesen megbízhatóak, előfordulhatnak szivárgások. Fekáliás szennyezés esetén sajnos le kell a medence vizét. Ennek költsége a szülőt terheli. A problémák elkerülése végett ajánlatos az úszóbugyi használata.

Ilyen a helyszínen (az edzőknél) is megvásárolható (7500 Ft). Szára méretre állítható, így nem könnyen növi ki a baba.

 Kedves Szülők!

A zökkenő mentes órák érdekében kérjük a házirend betartását

Az öltöztető jegy (csak hétvégén váltható) csak az öltöztetésre jogosítja fel a szülőt, a medencetérbe való belépésre nem. Öltöztető jeggyel 2*20 percet tartózkodhat bent az öltözőben, medence tér ajtajában meg kell állni, nem mehet be, forgókapun ki kell jönni a jeggyel, kint kell várakozni. Öltöztetőjegy csak vasárnap vásárolható, és használható.

      Aki szeretne bemenni az úszás óra ideje alatt a medence térbe, csakis úszás, szaunázás céljából mehet be, utcai ruhában senki nem ülhet bent. Ha valaki úszás, szaunázás céljából vesz jegyet, a kulcs kaucióra legyen 1000 Ft készpénz nála, mert kártyával ez nem rendezhető.

     Ha a szülő kedd, csütörtök szeretne úszni, szaunázni még gyermeke a mi foglalkozásunkon részt vesz, tudjon róla, hogy a lakosság számára 12 fő úszójegy kiadására van lehetősége az uszodának, ha telt ház van, várni kell még valaki kijön.

Áraink

                                                           érvényesség

1 alkalom                    4500 Ft,

4 alkalom                    17 000 Ft         45 nap

8 alkalom                    32 000 Ft         60 nap

 Aki nem hozza magával a bérletét, ki kell fizetnie 1 alkalmat. A bérleten lévő utolsó alkalom felhasználásakor kérjük, vásárolja meg következő bérletet, mert különben kimaradhat a csoportból. (Várólistánk nagyon hosszú.)

A lemondás legkésőbb a tanfolyam időpontját megelőző 24 óráig lehetséges e-mailen (vizipokse@gmail.com), messengeren illetve telefonon (70 560-2659 vagy 20 4555-704). A le nem mondott illetve nem időben lemondott óra a bérleten 1 alkalom lehúzásával jár. Aki sokáig nem jön, de van bérlete attól orvosi igazolást kérünk.

A foglalkozások előtt a gyerekek nem tudnak bejönni a vízbe. Egy foglalkozás 40 perces + 5 perc játék.

A medencetérben utcai ruhában tartózkodni tilos, kivéve megbeszélés és első alkalom esetén. Ajánljuk, hozzatok fürdőruhát, mert van szülőknek úszósáv a mélyvízben illetve a szaunát is tudják használni. Kérünk Benneteket, ha bármilyen kérdésetek van, forduljatok bizalommal Csilla nénihez e-mailen, messengeren vagy telefonon.

Kérünk Benneteket, lépjetek be a facebook csoportba ahol gyermekeitekről képeket, videókat láthattok és információkat kaptok. „Vizipók Dunakeszi tanfolyam 2020”

Ha majd a helyzet engedi lesz nyílt óra. Addig csak a csoportban láthatjátok a gyermekeiteket a foglalkozásokon.

Felvilágosítás: +36 20 4555-704