Baby spa

1042 Budapest, Petőfi S. utca 35. (Horváth cukrászda)

Miért jók a kádak és mire képes a víz “ereje”?

A Mattesz-módszer vízi lebegési formája lehetővé teszi a babák számára, hogy több síkban is felfedezzék a testmozgásokat. Egy ilyen felfedezés nem lehetséges a kisbabák számára a vízben tapasztalt súlytalanság nélkül, mivel egyszerűen nem elég erősek ahhoz, hogy a gravitációval szemben mozogjanak.

A hidroterápia, mint a hagyományos terápia kiegészítője, nagy lehetőségeket kínál, hogy a fejlődő agyban további érzékszerveket például a hőérzetért felelőst, propriocepciót és tapintást serkentsen.  A Magical Baby Spa új utat mutat abban, ahogy a csecsemők és szüleik pozitív, csodálatos élményt kapnak, amely valószínűleg messzemenően hat a gyermek érzelmi és szociális fejlődésére.

A képzett, tapasztalt személyzet kezében a csecsemők és szüleik élvezhetik a gyermek fizikai és érzelmi függetlensége felé tett első „lépéseket”. A víz, mivel a csecsemő már a méhben ismeri, rendkívül alkalmas közegnek tűnik ezen első „lépések” megtételére, mivel biztonságot nyújt az anyaméhhez való asszociációihoz, ugyanakkor nagyobb mozgásszabadságot biztosít, mint amennyit az anyaméh megenged.

magical baby spa

Foglalkozásaink

Mivel a foglalkozás új és kellemes módot kínál a csecsemők és szüleik interakciójára, potenciálisan forrása lehet a szülő-gyermek kötelékek megerősítésének. Akár gyógyító élményként is szolgálhat, ha a születési folyamathoz és/vagy a születés utáni időszakhoz negatív tapasztalatok vagy traumák kapcsolódnak. Ennek értelmében a Baby Spa élményének és a támogató által végzett kellemes tevékenységnek az eredménye rendkívül terápiás hatású. A vízben való mozgás örömei és az élvezetes tonizáló masszázs csak egy része a teljes élménynek. Ezen túlmenően a csecsemőknek a szüleik által adott jelzések, hogy válaszaik figyelmet és gyakran elismerő mosolyt kaptak. Ezek a jelzések segítenek megerősíteni a „csecsemő teljességét”, mint egy társadalmi esemény aktív résztvevőjét.

Családi program

A Baby Spa programja tökéletes egy apa és gyermeke jó kapcsolat kialakítására. Mivel az apák gyakran nehezen tudnak annyit foglalkozni egészen kicsi csecsemőikkel, mint amennyit szeretnének, ezért megfelelő lehetőségeket kell biztosítani számukra. Ebből a szempontból a Spa minden bizonnyal ideális módja annak, hogy az apákat bevonják a csecsemőikkel való kellemes időtöltésbe.

Végül szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Baby Spa sokkal többet kínál, mint a csecsemők testi egészségének előmozdítása. E tekintetben úgy érezük, hogy az „egész” foglalkozást figyelembe kell venni, különösen a szülők és gyermekeik élményének minőségét. A Baby Spa-ban lévő élmény szociálisan és érzelmileg rendkívül előnyös lesz a gyermek fejlődése szempontjából, különösen, ha hosszú távon csoportos élményként (úszásként) folytatják.

Jegyek és bérletek

1 alkalom 7500 Ft

5 alkalmas bérlet 31 000 Ft (6 hétig érvényes)

10 alkalmas bérlet 67 000 Ft (8 hétig érvényes)

Nyitva tartás:

hétfő, szerda, péntek: 9-16 óráig,

kedd, csütörtök: 13-17 óráig, délőttönként állapotfelmérés,

szombat, vasárnap 9-től 16 óráig.

Bejelentkezés szükséges, vizipokse@gmail.com vagy babyspahungary.com

Érdeklődés: +36 20 944-8533, Mattesz Csilla baby spa terapeuta

Fizetés: készpénz, bankkártya, SZÉP kártya, átutalás (Baby Spa by Mattesz Kft., 11742173-26053888-00000000)

Magánóra Csilla nénivel csoportban

– Csilla néni csak Veletek foglalkozik, de a többi kádban is vannak gyerekek a többi terapeutával 14 000 Ft/alkalom

Magánóra Csilla nénivel egyedül

– Csilla néni csak Veletek foglalkozik és egyedül is vagytok a Spa-ban – időpont a +36 20 944-8533 telefonszámon foglalható, 32 000 Ft/alkalom

Állapotfelmérés

 – konzultáció a baba születés korképéről,
– mozgáselemzés,
– tanácsadás a további foglalkozásokról, ha szükséges a fejlesztési tervről.

21 000 Ft/alkalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük